Nieuws

GroenLinks Deventer ondersteunt jongerenactie Serious Request

Serious Request Deventer Groenlinks overhandigt cheque

Terwijl je op de vlucht bent voor oorlog of een (natuur)ramp je ouders of kind uit het oog verliezen. Wereldwijd raken 4 miljoen mensen dat op dit moment mee. Het is deze stille ramp waar Serious Request dit jaar om draait. Ook in Deventer zijn er verschillende iniatieven die geld ophalen voor Serious Request dat dit jaar in buurtgemeente Apeldoorn plaatsvindt. 

Lees verder

10 veelgestelde vragen over Autovrij Grote Kerkhof

grote kerkhof autovrij veelgestelde vragen

Het Grote Kerkhof is de laatste tijd weer veelvuldig in het nieuws. GroenLinks pleit voor een autovrij plein en dit roept veel tegenstand op bij winkeliers en bewoners. In dit artikel behandelen wij de meest gestelde vragen. Groenlinks Deventer ziet geen reden om dit plan niet door te zetten.

Lees verder

Vlog #3: Huis aan Huis op pad met Koen en Tjeerd

Huis aan huis met Koen en Tjeerd

18 november waren we (Groenlinks Deventer) voor onze tweede huis aan huis in het Bergkwartier in Deventer. We gingen alvast in gesprek over komende Gemeenteraadsverkiezingen. Wil jij de volgende keer ook het gesprek aangaan met andere bewoners van Deventer tijdens een huis aan huis dag? 16 december gaan we weer op pad, ga je mee? Je kan je aanmelden via deze link, bij lucas.brinkhuis@gmail.com of via whatsapp. Daarnaast kun je je ook als apptivist aanmelden en bijvoorbeeld meehelpen bij de huis aan huis acties voor de gemeenteraadsverkiezingen? Whatsapp dan "ik meld mee aan" naar 06-48788929.

VLOG #2: Algemene Ledenvergadering

Groenlinks Algemene Ledenvergadering

Bekijk de sfeerimpressie van de algemene ledenvergadering van 16 november. Een bijzondere avond naast het verkiezingsprograama werd ook de kandidatenlijst bepaald. 

Klik op de volgende kopjes als je donateur, vrijwilliger of lid wilt worden. 

GroenLinks Team voor Verandering

tjeerd van der meulen lijsttrekker 2018

Op donderdag 16 november jl. heeft de Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Deventer de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De leden hebben unaniem Tjeerd van der Meulen als hun lijsttrekker gekozen. Tjeerd is sinds maart 2016 fractievoorzitter.

Lees verder

Pagina's