GroenLinks jasje
Campagne: op straat en online

CAMPAGNE

Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Samen voeren we campagne voor een groene en sociale gemeente.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de campagne? Geef je dan op bij ons campagneteam.

ACTIEF WORDEN

Onze politiek vertegenwoordigers en bestuursleden kunnen niet zonder de inzet van een groot aantal gepassioneerde GroenLinksers.

Binnen de afdeling zijn er vele activiteiten waaraan leden hun bijdrage kunnen leveren. Van het meedenken met de fractie of meeschrijven aan het verkiezingsprogramma tot het beschikbaar stellen van je huis als uitvalsbasis in campagnetijd of het helpen bij het vormgeven van documenten. Heb je talent, bepaalde kennis of vind je iets leuk om te doen? Of heb je zelf een idee over hoe jij je kan inzetten voor GroenLinks Deventer? Mail dan naar één van onze mensen uit het afdelingsbestuur of het campagneteam en dan zien we je snel!

Manifestatie_Foto door Markus Spiske via Pexels

KENNIS, EXPERTISE EN ONDERSTEUNING

Heb jij een goed idee waarvan jij vindt dat de fractie of het bestuur er echt iets mee moet? Of wil je graag voor langere tijd met andere GroenLinksers in een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid of zorg, meedenken over de inzet van GroenLinks?

Ga naar https://mijn.groenlinks.nl/, klik op de tab LOKAAL ACTIEF en laat ons weten welke KENNIS, EXPERTISE EN ONDERSTEUNING jij ons te bieden hebt of waarin jij je wil ontwikkelen. Wij houden jou dan op de hoogte van de mogelijkheden binnen onze afdeling. Voor een overzicht van onze portefeuillehouders op specifieke thema's en experts uit bestuur, kennisgroepen en commissies binnen onze afdeling, ga dan naar: Kennis, expertise en ondersteuning.

KENNISGROEPEN

Sluit je aan bij één van onze kennisgroepen:

FUNCTIES

Binnen de afdeling zijn er verschillende functies die door leden vervuld worden. Heb je interesse om één van deze functies in de toekomst te vervullen, dan kan je dat op https://mijn.groenlinks.nl/lokaal-actief  aangeven.

Concrete opties bij de afdeling Deventer-Salland zijn:

  • Ik heb politieke aspiratie;
  • Bestuurslid;
  • Lid campagneteam;
  • Lid programmacommissie;
  • Lid kandidatencommissie;
  • Lid functioneringscommissie;
  • Apptivist.