In 2019 was ik Statenkandidaat in Overijssel. Momenteel ben ik voorzitter van DWARS Overijssel. Na mijn twee eerdere bestuurstermijnen heb ik nu de eer om een van de jongste afdelingen van DWARS, GroenLinkse jongeren te leiden. Ik heb zin om zoveel mogelijk van de frisse en progressieve gedachten over te brengen op GroenLinks.

In 2017 werd ik als veertienjarige actief bij GroenLinks. De afdeling Deventer was daarbij een warm bad voor mij. Via campagneactiviteiten als huis-aan-huizen ging ik naar ledenvergaderingen, en zo vond ik mijn weg naar de fractievergaderingen. Ik woonde voor ik medewerker werd regelmatig de fractievergaderingen bij om mijn mening te laten horen en nieuwe dingen te leren.

Ik ondersteun de gemeenteraadsfractie bij vergaderingen en draag zorg voor de website. Ik maak de agenda's en denk met de raadsleden en raadsopvolgers mee over tal van onderwerpen. Ik kijk er naar uit om onze partij te ondersteunen, zeker nu er een extra groot beroep op ons wordt gedaan omdat we nu een coalitiepartij zijn.