In 2019 was ik Statenkandidaat in Overijssel. Ik heb verschillende rollen gehad bij DWARS Overijssel, de onafhankelijke jongerenorganisatie (PJO) van GroenLinks. Zo was ik onder meer tot en met 2021 voorzitter van de afdeling. Ik heb zin om zoveel mogelijk van de frisse en progressieve gedachten over te brengen op GroenLinks.

In 2017 werd ik als veertienjarige actief bij GroenLinks. De afdeling Deventer was daarbij een warm bad voor mij. Via campagneactiviteiten als huis-aan-huizen ging ik naar ledenvergaderingen, en zo vond ik mijn weg naar de fractievergaderingen. Ik woonde voor ik medewerker werd regelmatig de fractievergaderingen bij om mijn mening te laten horen en nieuwe dingen te leren.

Ik ondersteun de gemeenteraadsfractie bij vergaderingen en draag zorg voor de website. Ik maak de agenda's en denk met de raadsleden en raadsopvolgers mee over tal van onderwerpen. Ik kijk er naar uit om onze partij te ondersteunen, zeker nu er een extra groot beroep op ons wordt gedaan omdat we nu een coalitiepartij zijn.