Op dinsdagavond 13 september 2022 organiseren de fracties van Deventer en Olst-Wijhe samen met het bestuur van GroenLinks Salland bij de start van het nieuwe raadsseizoen een ledenavond.

Deze ledenbijeenkomst/algemene ledenvergadering is bedoeld om je bij te praten over de ontwikkelingen na de verkiezingen in maart 2022. De fracties willen graag op een interactieve wijze vertellen hoe het is gegaan met de coalitievorming, de actuele politieke situatie en de strategie voor de komende jaren. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie over actuele thema’s. Verder zal het bestuur verantwoording afleggen over de financiële jaarrekening en wordt vooruit geblikt op de Provinciale Statenverkiezingen van 2023.

Deze avond zal ook meer worden verteld over mogelijkheden om actief te worden binnen GroenLinks, bijvoorbeeld in de campagne of in het bestuur. Op dit moment is het bestuur van GroenLinks Salland op zoek naar nieuwe bestuursleden die willen bijdragen aan het groener, opener en socialer maken van Salland. Meedoen aan het bestuur is een unieke mogelijkheid om nader kennis te maken met de lokale politiek  en samen met de fracties het gezicht te zijn van GroenLinks in de regio. Belangrijk is het meedenken, meehelpen en scherp houden van de fracties met volop ruimte voor een eigen invulling. We vertellen je er graag meer over op 13 september. Wil je van te voren meer weten of ben je nog geen lid maar heb je wel interesse in de activiteiten van GroenLinks, neem dan contact op met Tjeerd van der Meulen (fractievoorzitter Deventer) via t.van.der.meulen@deventer.nl.

Op deze avond nemen we, na een aantal formaliteiten zoals het vaststellen van de jaarrekening, ook afscheid van Carlo Verhaar die vier jaar lang wethouder is geweest in Deventer. We sluiten dan ook af met een borrel.

In verband met de catering en logistiek vinden we het fijn als je je van te voren aanmeldt op t.van.der.meulen@deventer.nl.

We zien je graag op 13 september!

Waar: Foyer van de Deventer Schouwburg (tegenover station Deventer)

Wanneer: 13 september 2022, ontvangst 19:30. Start bijeenkomst om 20:00, afsluiting uiterlijk 22:00 uur met aansluitend een gezellige borrel.