groenlinks uitslagen deventer

Megagroei voor GroenLinks Deventer

GroenLinks groeit van 3 naar 5 raadszetels in Deventer!

Op 21 maart boekte GroenLinks in Deventer een geweldige uitslag: wij behaalden 2 extra zetels en komen uit op 5. Duizenden inwoners hebben ons vertrouwen gegeven om hard te werken aan een duurzaam aan sociaal Deventer. Er is gekozen voor het klimaat, voor eerlijk delen en voor een stad waarin iedereen mee kan doen. GroenLinks wil, gezien deze uitslag, ook graag meepraten over een nieuw stadsbestuur. Vol frisse energie gaan wij ons de komende 4 jaar inzetten voor een gezond en natuurlijk Deventer!

Behalve GroenLinks was de VVD een grote winnaar van de verkiezingen (van 4 naar 6 zetels) en verwelkomt Deventer DENK in de gemeenteraad (1 zetel). GroenLinks vindt het een knappe prestatie dat de zittende collegepartijen Gemeentebelang en PVDA hun zetels behielden waaruit de waardering voor en het vertrouwen van de samenleving in deze twee partijen blijkt.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Tjeerd van der Meulen blikt tevreden terug: "het was een intensieve campagne en dankzij al onze vrijwilligers hebben wij dit fantastische resultaat kunnen boeken. Deventer is toe aan verandering."

Details over de uitslagen: http://bit.ly/2pAfHkh