“ Vrijheid is het mooiste bezit. ”

Ik beschrijf mijzelf als vrijheidslievend, avontuurlijk en vernieuwend.

De politiek heeft altijd getrokken. Ik los problemen graag op aan de wortel en hanteer systeemmodellen bij het begrijpen van complexe vraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal een goede levensstandaard kunnen hebben. Het waarderen van arbeid en natuurlijke hulpbronnen is belangrijk om de boeken in balans te houden en te borgen dat wij niet meer aan onze fysieke en sociale leefomgeving onttrekken, dan dat wij er aan terug geven.

Ik ben actief in de GroenLinks Denktank Basisinkomen.

Ik geloof in het vrije verkeer van kennis en informatie en ben voorstander van openheid op alle fronten: open data, open standaarden, open broncode. Deze zaken borgen in combinatie met een goed opgeleide beroepsbevolking dat wij als regio economisch sterk in de wereld staan.

Ik ben werkzaam als informatiearchitect.

Geboren in 1974 in Utrecht en sinds 2015 woonachtig in Deventer. Mijn jeugd bracht ik door in Uithoorn, Dordrecht, Strijen en Middelharnis. Na de HAVO studeerde ik aan de Frederik Müller Akademie (HvA) in Amsterdam de HBO-opleiding Bibliotheek en Documentaire Informatie, gevolgd door een master Boek- en Informatiewetenschap aan de UvA.

Tijdens mijn studie aan de Uva deed ik mijn eerste jaren werkervaring op bij een organisatie-adviesbureau. Het WWW was volop in ontwikkeling en in 1998 participeerde ik in een internet startup in de Verenigde Staten, waar ik mijn echtgenoot Victor ontmoette, met wie ik in Mexico ging wonen. In Mexico werkte ik als als consultant en softwareontwikkelaar, gaf ik Engelse les en Computerkunde en had ik een bedrijf dat beveiligings- en domotica systemen installeerde.

In 2015 vestigde ik mij met mijn gezin in de Rivierenwijk in Deventer. Wij hebben studerende en schoolgaande kinderen.